بررسی برداشت و اقدامات پس از برداشت محصول کیوی توسط عضو هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در رادیو اقتصاد

۰۸ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۱ کد : ۲۴۲۴ مصاحبه های علمی، فنی و ترویجی
بررسی برداشت و اقدامات پس از برداشت محصول کیوی توسط عضو هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در رادیو اقتصاد

بررسی برداشت و اقدامات پس از برداشت محصول کیوی توسط عضو هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در رادیو اقتصاد

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری، در روز جمعه 8 آذر 98 مهندس مازیار فقیه نصیری عضو هیات علمی و مدیر گروه فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه‌ گرمسیری طی مصاحبه تلفنی در برنامه شاخه های طلایی در رادیو اقتصاد با موضوع برداشت و اقدامات پس از برداشت محصول کیوی شرکت نمودند.

مهندس فقیه نصیری در این برنامه درباره اهمیت توجه به زمان برداشت و کسب حداقل ‏های بلوغ فیزیولوژیکی میوه کیوی در زمان برداشت، روش نمونه برداری برای تعیین زمان برداشت میوه کیوی و مراقبت های لازم در زمان برداشت، شرایط بهینه برای نگه‏داری میوه کیوی در سردخانه و حمل ونقل، توجه به تجمع اتیلن و عوارض ناشی از آن در دوره نگه‏داری و راه های کاهش آن و تشخیص آلودگی قارچ بوتریتیس قبل از برداشت محصول کیوی صحبت نمودند.

برنامه شاخه های طلایی کاری از گروه کشاورزی، در روز جمعه ساعت 9 صبح از رادیو اقتصاد پخش می شود.


لینک دانلود فایل
آخرین ویرایش۲۹ شهریور ۱۴۰۴

اخبار مرتبط