گروه فناوری و مدیریت تولید

1.  ارزیابی تحمل ژرم‌پلاسم مرکبات و میوه‌های نیمه­گرمسیری نسبت به عوامل خسارتزای زنده و غیر زنده

2.  شناسایی، بررسی خسارت، مطالعات بیولوژیک و مدیریت تلفیقی مرتبط با عوامل خسارتزا و ناقلین آنها با تأکید بر تکنیک‌های نوین و کاهش مصرف سم

3.  ارزیابی سلامت هسته‌های اولیه تکثیری و مشارکت در ایجاد کلکسیون‌های سالم ارقام و سیستم گواهی نهال

4.  بررسی تاثیر آفت‌کش‌ها، کارایی میکرو ارگانیزم‌های مفید و روش‌های کاربرد آنها در مدیریت عوامل خسارتزا

5.  بررسی تاثیر عوامل آب و هوایی مرتبط با فنولوژی گیاه در مدیریت تولید

6.  انجام تحقیقات در زمینه مدیریت تلفیقی تولید (کاربرد بهینه آب، کود و سم)

7.  توسعه و بومی‌سازی فناوری‌های مناسب

8.  مکان‌یابی مناطق تولید و توسعه کشت براساس پتانسیل‌های اقلیمی و اقتصادی- اجتماعی

9.  انجام تحقیقات به منظور تعیین نیاز آبی، بهینه‌­سازی برنامه‌ریزی آبیاری و روش‌های آبیاری در مناطق مختلف کشت

10.  انجام تحقیقات در زمينه مدیریت آبیاری با آب‌هاي نامتعارف و اثرات کاربرد کودها بر شاخص‌های کیفی آب و خاک

11.  بررسی مسائل زهکشی و اصلاح خاک در سطح باغ‌ها

12.  بررسی روند تغییرات ویژگی‌های کمی و کیفی منابع آب و خاک

13.  تحقیقات در زمینه حفاظت از منابع آب و خاک در باغ‌ها

14.  ارزیابی حاصلخیزی خاک‌های تحت کشت مرکبات و میوه­های نیمه‌گرمسیری

15.  مطالعه نوع، مقدار، زمان و روش کاربرد عناصر غذایی و مطالعه منابع جدید کودی

16.  تهیه نقشه تفصیلی و تناسب اراضی خاک تحت کشت مرکبات و میوه­های نیمه­گرمسیری

17. تحقیقات در زمینه فیزیولوژی و تغذیه گیاه با تأکید بر کارایی جذب و مصرف داخلی عناصر غذایی


6.1.15.0
گروه دورانV6.1.15.0