گروه فناوری و مدیریت تولید
1. ارزیابی تحمل ژرمپلاسم مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری نسبت به عوامل خسارتزای زنده و غیر زنده
2. شناسایی، بررسی خسارت، مطالعات بیولوژیک و مدیریت تلفیقی مرتبط با عوامل خسارتزا و ناقلین آنها با تأکید بر تکنیکهای نوین و کاهش مصرف سم
3. ارزیابی سلامت هستههای اولیه تکثیری و مشارکت در ایجاد کلکسیونهای سالم ارقام و سیستم گواهی نهال
4. بررسی تاثیر آفتکشها، کارایی میکرو ارگانیزمهای مفید و روشهای کاربرد آنها در مدیریت عوامل خسارتزا
5. بررسی تاثیر عوامل آب و هوایی مرتبط با فنولوژی گیاه در مدیریت تولید
6. انجام تحقیقات در زمینه مدیریت تلفیقی تولید (کاربرد بهینه آب، کود و سم)
7. توسعه و بومیسازی فناوریهای مناسب
8. مکانیابی مناطق تولید و توسعه کشت براساس پتانسیلهای اقلیمی و اقتصادی- اجتماعی
9. انجام تحقیقات به منظور تعیین نیاز آبی، بهینهسازی برنامهریزی آبیاری و روشهای آبیاری در مناطق مختلف کشت
10. انجام تحقیقات در زمينه مدیریت آبیاری با آبهاي نامتعارف و اثرات کاربرد کودها بر شاخصهای کیفی آب و خاک
11. بررسی مسائل زهکشی و اصلاح خاک در سطح باغها
12. بررسی روند تغییرات ویژگیهای کمی و کیفی منابع آب و خاک
13. تحقیقات در زمینه حفاظت از منابع آب و خاک در باغها
14. ارزیابی حاصلخیزی خاکهای تحت کشت مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری
15. مطالعه نوع، مقدار، زمان و روش کاربرد عناصر غذایی و مطالعه منابع جدید کودی
16. تهیه نقشه تفصیلی و تناسب اراضی خاک تحت کشت مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری
17. تحقیقات در زمینه فیزیولوژی و تغذیه گیاه با تأکید بر کارایی جذب و مصرف داخلی عناصر غذایی