• تعداد بازدید : 1977
دستورالعمل فنی برداشت میوه نارنگی‌های زودرس در مازندران
دستورالعمل فنی برداشت میوه نارنگي‌هاي زودرس در مازندران

با توجه به شروع رسیدن میوه‌ی برخي نارنگي‌ها شامل انشوي هاشيموتو (نيمه شهريور)، مياگاوا و اكيتزو (اوايل مهر)، تأکید می‌شود موارد زیر در برداشت میوه رعایت شوند:

1- میوه بر اساس نسبت قند به اسید (TSS/TA) نه رنگ پوست میوه برداشت شود. نسبت قند به اسید مناسب برای نارنگی‌ها متوسط حداقل 7 می‌باشد که یا به طور مستقیم با ارسال نمونه به آزمایشگاه‏های نزدیک و یا در قالب اطلاعیه‏های ترویجی قابل آگاهي است.

 2- در صورت نياز ميوه‌ها به سبززدايي، ميوه‌ها بايد به متوسط بريكس حداقل 7 رسيده باشند تا عمليات سبززدايي روي آنها انجام شود. ميوه‌هاي سبززدايي شده بايستي بلافاصله به بازار مصرف منتقل شوند. از هرگونه افزودن رنگ به ميوه‌ها بعد از سبززدايي خودداري شود.

3- میوه‌ها به وسیله‌ی قیچی باغبانی مخصوص (نوک‌گرد) برداشت شوند.

4- از مخلوط کردن میوه‌هایی که با خاک تماس داشته‌اند، با میوه‌های تازه چیده‌شده خودداری شود.

5- برداشت میوه در ساعت‌های خیلی گرم یا در زمان بارندگی انجام نشود. در برداشت میوه از هر گونه صدمه‌ی فیزیکی به میوه‌ها جلوگیری شود. 

روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری

 

منبع خبر
روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری
امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    5.7.4.0
    V5.7.4.0