• تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۷/۲۲ 
برگزاری رویداد ملی  راهبردهای مهم قبل و بعد از برداشت موثر در كیفیت میوه كیوی در پژوهشكده مركبات و میوه ‌های نیمه‌ گرمسیری

برگزاری رویداد ملی  راهبردهای مهم قبل و بعد از برداشت موثر در کیفیت میوه کیوی در پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه‌ گرمسیری

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه‌ گرمسیری، رویداد ملی  راهبردهای مهم قبل و بعد از برداشت موثر در کیفیت میوه کیوی با حضور دکتر جواد فتاحی مقدم معاون پژوهشی پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه ‌گرمسیری، اعضای هیات علمی، محققین، و با حضور جمع کثیری از کارشناسان پهنه ترویج، بهره برداران، کارشناسان و محققین موسسات و مراکز تحقیقاتی و دانشگاه ها روز یکشنبه 22 مهر 1403 در پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه‌ گرمسیری به صورت وبیناری برگزار شد.

در ابتدا دکتر جواد فتاحی مقدم معاون پژوهشی پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه ‌گرمسیری در مقدمه ای به معرفی و تشریح اهداف برگزاری این رویداد پرداختند و گفتند، کیوی یک محصول بسیار استراتژیک، اقتصادی و صادراتی است و با یک سری مشکلات روبرو می باشد. از نظر تولید کیوی ما در سال های اخیر به رقم بیش از 400 هزار تن در 13 هزار هکتار با میزان عملکرد 27 تن در هکتار رسیدیم. ایران در رتبه 4 تولید کیوی و از نظر عملکردی رتبه 3 و از نظر صادراتی رتبه 7 می باشد. هدف ما از برگزاری رویداد راهبردهای مهم قبل و بعد از برداشت موثر در کیفیت میوه کیوی این است که عواملی که می تواند روی کیفیت میوه کیوی تاثیرگذار باشد را مرور کرده و راهکارها و ابزار های افزایش کیفیت میوه را معرفی کنیم.

در ادامه دکتر جواد فتاحی مقدم عضو هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه‌ گرمسیری با موضوع شاخص های کیفیت میوه و حفظ آن در مراحل برداشت و نگهداری، دکتر طاهره رئیسی عضو هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه‌ گرمسیری با موضوع عوامل تغذیه ای موثر در کیفیت میوه کیوی، دکتر اسماعیل غلامیان عضو هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه‌ گرمسیری با موضوع چالش های ناشی از آفت در کیفیت صادراتی میوه کیوی، دکتر حسین طاهری عضو هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه‌ گرمسیری با موضوع چالش های ناشی از بیماری ها در کیفیت صادراتی میوه کیوی، دکتر هرمز عبادی عضو هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه‌ گرمسیری با موضوع رابطه مدیریت آبیاری تاکستان با کیفیت میوه کیوی و دکتر ابراهیم عابدی قشلاقی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان با موضوع باید و نبایدهای استفاده از تنظیم کننده های رشد در کیفیت و سلامت میوه کیوی به نوبت به ارائه سخنرانی پرداختند.

منبع خبر
روابط عمومی پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری
امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0