۱۴۰۳/۰۴/۰۲
انتشار یكصد و ششمین شماره خبرنامه پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری ویژه خرداد و هفته جهاد كشاورزی 1403

انتشار یکصد و ششمین شماره خبرنامه پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری ویژه خرداد و هفته جهاد کشاورزی 1403

به گزارش روابط عمومی پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری یکصد و ششمین شماره خبرنامه روابط عمومی پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری ویژه خرداد و هفته جهاد کشاورزی 1403 در 12 صفحه منتشر شد.

در این شماره مطالبی درباره معرفی مهمترین دستاوردهای پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری به مناسبت هفته جهاد کشاورزی، برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در اولین رویداد کشاورزی دانش بنیان و فن بازار مازندران، تقدیر از رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری از سوی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران در هفته جهاد کشاورزی، برگزاری کارگاه آموزشی با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری به مناسبت هفته جهاد کشاورزی، برگزاری کارگاه آموزشی و ترویجی مدیریت باغات انار با حضور معاون دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزات جهاد کشاورزی، بازدید کارشناسان دیوان محاسبات استان مازندران از  پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه گرمسیری، برگزاری روز مزرعه مرکبات  با محوریت مدیریت تلفیقی آفت مگس میوه مدیترانه ای به مناسبت هفته جهاد کشاورزی، برگزاری کارگاه آموزشی با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری، برگزاری هفتاد و نهمین کارگروه تخصصی علمی فنی پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری، بازدید دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی گرگان از پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه ‌گرمسیری و معرفی مهمترین دستاوردهای پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری به مناسبت هفته جهاد کشاورزی درج شده است.

دریافت خبرنامه