۱۴۰۲/۱۱/۰۷
انتشار صدویكمین شماره خبرنامه پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری ویژه دی ماه 1402

انتشار صدویکمین شماره خبرنامه پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری ویژه دی ماه 1402

به گزارش روابط عمومی پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری صدویکمین شماره خبرنامه روابط عمومی پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری ویژه دی ماه 1402 منتشر شد.

در این شماره مطالبی درباره با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان تات جلسه شورای تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی استان مازندران برگزار شد، بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان تات از غرفه  پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، بازدید معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی از ایستگاه تحقیقات مرکبات خرم آباد تنکابن، برگزاری وبینار آموزشی و ترویجی با موضوع راهکارهای پیش گیری از خسارت بخبندان در باغات مرکبات، دانشجویان رشته مهندسی باغبانی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه تهران از پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه ‌گرمسیری بازدید کردند، برگزاری روز انتقال یافته های علمی با عنوان کنترل آفات و هرس درختان کیوی در پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری، نشست هم اندیشی  محققین و اعضای هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری برگزار شد، حضور رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری در کارگاه آموزشی کاربرد هوش مصنوعی در بخش کشاورزی مازندران، همزمان با میلاد فرخنده حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها طی مراسمی از بانوان پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری تجلیل بعمل آمد، اجرای طرح غربالگری کنترل قند و فشار خون در پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری و برگزاری سیصد و نهمین جلسه شورای پژوهشی در پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری درج شده است.

دریافت خبرنامه