۱۳۹۹/۰۸/۱۴
برگزاری كارگاه آموزشی و ترویجی با عنوان مبارزه با مگس میوه مدیترانه ای با همكاری پژوهشكده مركبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری

برگزاری کارگاه آموزشی و ترویجی با عنوان مبارزه با مگس میوه مدیترانه ای با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری، به دعوت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رودسر و در راستای فعالیت ‌های آموزشی و ترویجی و به منظور بالا بردن سطح دانش و اطلاعات کارشناسان، مروجین مسئول پهنه ها، باغداران و بهره برداران، یک دوره کارگاه آموزشی و ترویجی با عنوان مبارزه با مگس میوه مدیترانه ای با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری و با حضور کارشناسان ترویج، باغداران و بهره برداران در روز یکشنبه 11 آبان 99 در روستای چناربن از توابع شهرستان رودسر شهر کلاچای برگزار شد.

در این کلاس علمی و ترویجی دکتر اسماعیل غلامیان از اعضای هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری به عنوان مدرس به آموزش باغداران و بهره ‌برداران پرداختند.