۱۳۹۹/۰۶/۲۵
    /  4
برگزاری كارگاه های آموزشی و ترویجی با همكاری پژوهشكده مركبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری

برگزاری کارگاه های آموزشی و ترویجی با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری

یک دوره کارگاه آموزشی و ترویجی با عناوین کنترل آفات مرکبات و مدیریت آبیاری در باغات کیوی با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری در شهرستان تنکابن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری، به دعوت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن و در راستای فعالیت ‌های آموزشی و ترویجی و به منظور بالا بردن سطح دانش و اطلاعات باغداران و بهره برداران، یک دوره کارگاه آموزشی و ترویجی با عناوین کنترل آفات مرکبات و مدیریت آبیاری در باغات کیوی با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری و با حضور کارشناسان ترویج، باغداران و بهره برداران در روستای استخرسر از توابع شهرستان تنکابن برگزار شد.

در این کلاس علمی و ترویجی آقایان دکتر هرمز عبادی و دکتر اسماعیل غلامیان از اعضای هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری به عنوان مدرس به آموزش باغداران و بهره ‌برداران پرداختند.