۱۳۹۹/۰۵/۰۱
انتشار شصت و یكمین شماره خبرنامه پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری

انتشار شصت و یکمین شماره خبرنامه پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری

شصت و یکمین شماره خبرنامه روابط عمومی پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری ویژه خرداد و تیر 1399 منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری شصت و یکمین شماره خبرنامه روابط عمومی پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری ویژه خرداد و تیر 1399 در 9 صفحه منتشر شد.

در این شماره مطالبی درباره شرکت رئیس پژوهشكده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در جلسه شورای تحقیقات کشاورزی استان مازندران با حضور نمایندگان مجلس و معاون استاندار، برگزاری نخستین جلسه کمیته ویژه مرکبات در سال 99 با حضور معاون امور اقتصادی استاندار مازندران، برگزاری جلسه شورای اداری در پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری، بازدید رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران از پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری، برگزاری جلسه کمیته انتشارات در پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری، برگزاری کارگاه آموزشی و ترویجی با عنوان روش های ازدیاد ارقام و پایه های کیوی، ژنوتیپ های برتر انار ایران شناسایی شدند/کلکسیون هسته انار ایران راه اندازی شد، برگزاری کارگاه آموزشی و ترویجی با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری در راستای اجرای طرح یاوران تولید، راه اندازی آزمایشی شبكه اجتماعی كشاورزی ایران تاک، برگزاری دویست و هشتاد و هفتمین شورای پژوهشی در پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌ گرمسیری، مراسم معارفه رئیس جدید ایستگاه تحقیقات مرکبات خرم آباد تنکابن برگزار شد، پیام رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری به مناسبت گرامیداشت درگذشت پروفسور جین آلبریگو دانشمند بزرگ مرکبات، تغییر آدرس سایت پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری و برگزاری پنجاه و پنجمین جلسه کارگروه تخصصی علمی فنی در پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه ‌گرمسیری درج شده است.

دریافت خبرنامه