۱۳۹۹/۰۴/۳۱
    /  2
پیام رئیس پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری به مناسبت گرامیداشت درگذشت پروفسور جین آلبریگو دانشمند بزرگ مركبات

پیام رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری به مناسبت گرامیداشت درگذشت پروفسور جین آلبریگو دانشمند بزرگ مرکبات

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری دکتر مرتضی گل محمدی رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری به مناسبت گرامیداشت درگذشت پروفسور جین آلبریگو Gene Albrigo دانشمند بزرگ مرکبات پیامی را صادر کردند.

پروفسور دانشگاه فلوریدا و مرکز تحقیق و آموزش مرکبات در لیک آلفرد فلوریدا بود. ژن آلبریگو Gene Albrigo در سال 1940 به دنیا آمد و در سال 2020 پس از 80 سال از دنیا رفت. پدر او مدیر مزرعه و مادرش مدیر کارخانه بسته بندی بود. دکتر جین به مدت 51 سال به تحقیق و آموزش مرکبات در آمریکا پرداخت و به بسیاری از کشورهای تولید کننده مرکبات در آفریقا، آسیا و اروپا مسافرت و تجربیات ارزشمندش را در اختیار آنها گذاشت. جین به عنوان کتابخانه زنده مرکبات در دنیا بود. سمپوزیوم ها و کنفرانس های متعدد بین المللی را مدیریت کرد و چندین جایزه ملی و بین المللی را دریافت نمود. نقش او در صنعت مرکبات جهان بی بدیل بوده است. پروفسور جین آلبریگو علاوه بر دانش و تجربیات گرانقدر، دارای حسن خلقی بی نظیر بوده است و با بسیاری از محققین، دانشجویان و ذی نفعان مرکبات در دنیا ارتباط خوبی داشتند. بی شک او به عنوان یکی از ده داشنمند برتر مرکبات دنیا بوده که خدمات ارزشمندی را به صنعت مرکبات دنیا ارائه دادند.  روحش شاد و یادش گرامی.