• تاريخ :
     ۱۳۹۶/۰۳/۱۷ 
  • کد خبر : ۷۵۲۶۴
خواص روغن زیتون در جلوگیری از سرطان مغز

خواص روغن زیتون در جلوگیری از سرطان مغز

نتایج پژوهش روی اولئیک اسید که از ترکیبات عمده روغن زیتون است نشان داد که این ترکیب چگونه می‌تواند از فعال شدن ژن‌های عامل سرطان در سلول‌ها جلوگیری کند . بدین ترتیب این ترکیب ممکن است به جلوگیری از گسترش سرطان در مغز کمک کند.

دانشمندان دانشگاه ادینبورگ، اثر اولئیک اسید بر یک مولکول سلولی معروف به miR-7 که در مغز فعال است و در جلوگیری از تشکیل تومورها نقش دارد را بررسی کردند. آنها دریافتند که اولئیک اسید از توقف تولید miR-7 بوسیله یک پروتئین سلولی معروف به MSI2 جلوگیری می‌کند. پژوهشگران این تیم، این یافته‌ها را در آزمایشاتی روی عصاره‌های سلول انسانی و در سلول‌های زنده کشت شده در آزمایشگاه کسب کردند. دکتر میکلوسکلی (Michlewski ) سرپرست این تیم تحقیق می‌گوید "در حالی که ما هنوز نمی‌توانیم بگوییم که استفاده از روغن زیتون در رژیم غذایی می‌تواند به جلوگیری از سرطان مغز کمک کند ولی با این حال یافته‌های ما پیشنهاد می‌کند که اولئیک اسید می‌تواند به تولید مولکول‌های سرکوب کننده تومور در سلول‌های کشت شده در آزمایشگاه کمک کند.

این پژوهش در مجله زیست شناسی مولکولی (Journal of Molecular Biology ) در سال 2017 منتشر شده است و خلاصه این خبر نیز بر گرفته از سایت ساینس‌دیلی (sciencedaily ) است.

پی‌نوشت مترجم: این پژوهش نشان‌دهنده یکی دیگر از مزایای استفاده از روغن زیتون در رژیم غذایی است. پیشتر نیز وجود فواید بسیار در مصرف روغن زیتون از جمله کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی، به اثبات رسیده بود.

ترجمه مطلب: دکتر ابوذر هاشم‌پور، عضو هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری


منبع خبر
روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری
امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0