• تاريخ :
     ۱۳۹۶/۰۳/۱۶ 
  • کد خبر : ۷۵۱۸۹
مزایای خوردن انجیر در ماه مبارك رمضان

مزایای خوردن انجیر در ماه مبارک رمضان

مصرف انجیر می‌تواند یک چهارم نیاز روزانه بدن به آهن را تامین کند به ویژه اگر با آب پرتقال خورده شود. ویتامین سی (C) موجود در آب پرتقال، جذب آهن را بالا می‌برد . همچنین مصرف چهار عدد انجیرخشک، یک ساعت قبل از وعده سحر یا یک ساعت بعد از وعده افطار می‌تواند برای افراد دچار کم خونی مفید باشد. گفته می‌شود خوردن انجیر قبل یا بعد از وعده‌های سحر یا افطار باشد، چون ممکن است در این وعده‌ها لبنیات مصرف شود و کلسیم موجود در لبنیات مانع جذب آهن موجود در انجیر خواهد شد . بهتر است در وعده افطار از شیرینی‌ها استفاده نشود زیرا شیرینی جذب پروتئین را مختل می‌کند . مصرف گوشت، پنیر و تخم مرغ در وعده افطار به ویژه برای نوجوانان مفید است و در وعده سحر نیز برای کاهش تشنگی می‌توان از خاکشیر و شربت لیموترش استفاده کرد . کسانی که با کمبود آهن مواجه هستند، انجیر یکی از منابع تامین کننده آهن بوده و یکی از میوه‌هایی است که خداوند در قرآن کریم به آن سوگند یاد کرده است. انجیر تازه از اوایل خرداد یافت می‌شود، اما انجیر خشک در هر زمان یافت می‌شود .

منبع خبر
روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری
امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0