• تاريخ :
     ۱۳۹۴/۰۵/۱۲ 
  • کد خبر : ۲۶۵۵۵
6 فایده مركبات برای سلامتی

6 فایده مرکبات برای سلامتی

کاهش استرس

مطالعات محققان ژاپنی نشان داده که لینالول، ترکیب آروماتیک موجود در لیمو و همچنین انبه، گل سنبل و برخی از گیاهان معطر، فعالیت شیمیایی و ژنی خون را تحت شرایط تنشی اصلاح می‌کند. استنشاق لینالول فعالیت بیش از 100 ژن موثر در موقعیت‌های استرسزا را کاهش می‌دهد.

کاهش مصرف دارو

آزمایشات بالینی در دانشگاه شیکاگو در سال 2012 نشان داد که خوردن یک لیوان آب گریپ فروت در روز به جای مصرف داروی ضد سرطانsirolimus ، از آنجایی که آبمیوه باعث کاهش متابولیسم دارو شده، سه برابر دارو مفید واقع می‌شود. بدین وسیله بیماران می‌توانند دوزهای پایین‌تری از این دارو را دریافت کرده و موجب کاهش عوارض جانبی و هزینه‌ها شود. در ضمن در هنگام مصرف باید توجه شود که گریپ فروت و برخی از مرکبات اثر منفی با بعضی از داروها دارند.

بینایی بهتر با ویتامین ث

ویتامین ث یک آنتی اکسیدان قوی است که مانع از آسیب رادیکال های آزاد به بدن می شود. به تازگی، دانشمندان در دانشگاه اورگان نشان دادند که شبکیه چشم ما نیاز به ویتامین ث برای سلول های عصبی خود دارد تا به درستی عمل کرده و در نتیجه بینایی بهتر حفظ شود. برای رفع نیازهای روزانه یک لیمو با پوست111 درصد، دو نارنگی، 96 درصد؛ یک پرتقال متوسط، 93 درصد، و نیمی از یک گریپ فروت صورتی رنگ و یا قرمز، 51 درصد از ویتامین ث را فراهم می کند.

جلوگیری از سرطان

بر اساس نتایج چاپ شده در مجله بیومدیکال و بیوتکنولوژی در سال 2012، دانشمندان ژاپنی از مطالعات حیوانی برای تعیین اینکه آیا گوشت و آبمیوه نارنگی انشو مانع رشد سرطان شده، استفاده کردند. آنها نشان دادند که بتا کریپتوگزانتین و هسپریدین موجود در این نارنگی‌ها مانع از رشد تومور در بافت زبان، روده بزرگ و ریه شد.

کاهش خطر سکته مغزی

نتایج یک مطالعه در سال 2012 در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شده، عادات غذا خوردن حدود 70،000 زن را طی 14 سال بررسی کردند. این مطالعه نشان داد که زنانی که فلاوانون بیشتر عمدتا از طریق آبمیوه پرتقال، گریپ فروت خوردند 19 درصد کمتر از کسانی که مقدار کمتری مصرف کردند در معرض خطر لخته شدن خون و سکته مغزی قرار گرفتند.

مبارزه با اضافه وزن

مطالعه‌ای در سال 2011 در دانشگاه وسترن لندن نشان داد که نوبلتین، فلاونوئید استخراج شده از نارنگی به جلوگیری از چاقی کمک میکند و بدن را در برابر دیابت نوع 2 محافظت می‌کند. این بررسی در موش‌هایی با رژیم غذایی سرشار از چربی و قندهای ساده نشان داد که یک گروه چاق شده و دارای علائم متابولیکی که باعث افزایش ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 می‌شود، بودند و گروه دوم، همان رژیم غذایی را بعلاوه نوبلتین داشتند، دارای وزن طبیعی بوده و هیچ تغییری در قند خون یا سطح انسولین نشان ندادند. 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0