• تاريخ :
     ۱۳۹۴/۰۴/۱۵ 
  • کد خبر : ۲۲۴۷۶
فی‌جوآ

فی‌جوآ

فی‌جوآ از جمله میوه‌های گرمسیری علاوه بر مزه فوق العاده آن، دارای خواص درمانی بسیاری می‌باشد. منبع خوب ويتامين ث، فيبر و مواد معدني با كالري پايين (فقط 49 کالری در هر100 گرم) است. فی‌جوآ دارای مقادیر بالایی از ترکیبات طبیعی آنتی اکسیدانی و محافظ پوست برای مبارزه با رادیکال‌های آزاد، بعنوان یکی از علل عمده ی پیری زودرس، بیماری‌ها و سرطان، می باشد. اسانس‌های في‌جوآ طيف وسيعي از فعاليت‌هاي ضد ميكروبي را مخصوصا در مقابل آلودگی‌های قارچي نشان مي‌دهند. تركيبات اصلي شامل ليمونن(29%)، β-كاريوفيلن(27%)، α-پاينن(9%)، β- پاينن (3%) و استراگل (5/1%) مي‌باشد. عصاره‌ پوست ميوه، در كشت‌هاي درون شيشه اي فعاليت ضد ميكروبي، ضد باکتریایی و آنتي‌اكسيداني بالا با پتانسيل درماني قابل توجهي را نشان می دهد. وجود تركيبات پلي فنلي از جمله فلاوون و الاجيتانين‌ها در برگها از رشد سلولها و تومورهاي سرطاني ممانعت كرده و مرگ برنامه‌ريزي شده سلول را تحريك مي‌كند. فعاليت ضد التهابي آن بوسيله ترکیبات فلاوون موجب توقف توليد اكسيد نيتريك و ايجاد ايمني از طریق تركيبات ايزوفلاونوئيدي در عصاره‌ برگ في جوآ ثابت شده است.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0