فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت

1.  بررسی علل بالا بودن ضایعات و شناسایی عوامل اصلی

2.  مطالعه روش‌هاي بهينه‌سازي انبارهاي معمولي و سردخانه‌ها

3.  بررسی روش‌هاي كاهش ضايعات قبل و بعد از برداشت مركبات و میوه‏های نیمه­گرمسیری

4.  تعيين و بروز نمودن شاخص‌های کیفی ميوه ارقام تجاري موجود و جديد

5.  مطالعه روش‏های نوین برداشت و نگه‏داری میوه

6.  شناسايي و روش‌هاي استخراج و اندازه‌گیری کمی متابوليت‌هاي ثانويه

7.  استخراج و سنجش کمی و کیفی اسانس گیاهان مرکبات و میوه‏های نیمه گرمسیری

8.  مشاوره در مورد برداشت و حمل و نقل ميوه

9.  مطالعه روش‏های درجه‏بندی و بسته بندی محصول
10. مطالعه روش‏های تولید محصولات فرآیند شده و محصولات جانبی
11. بررسی روش‏های کنترل آفات و بیماری‏های پس از برداشت
12. مطالعه مسایل بازاریابی داخلی و شناخت بازارهای صادراتی و رفتار مصرف­کنندگان
13. مطالعه وضعیت صنایع تبدیلی و راهکارهای توسعه آن
14. همکاری در تدوین دستورالعمل‏ها و استانداردهای تولید و مصرف میوه‏ها و محصولات جانبی و فرآوری شده
15. خدمات مشاوره‌اي در مورد تجهیزات و روش‏های نگهداري ميوه‌ها (سردخانه و انبار معمولي) 


6.1.15.0
گروه دورانV6.1.15.0