فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت
1. بررسی علل بالا بودن ضایعات و شناسایی عوامل اصلی
2. مطالعه روشهاي بهينهسازي انبارهاي معمولي و سردخانهها
3. بررسی روشهاي كاهش ضايعات قبل و بعد از برداشت مركبات و میوههای نیمهگرمسیری
4. تعيين و بروز نمودن شاخصهای کیفی ميوه ارقام تجاري موجود و جديد
5. مطالعه روشهای نوین برداشت و نگهداری میوه
6. شناسايي و روشهاي استخراج و اندازهگیری کمی متابوليتهاي ثانويه
7. استخراج و سنجش کمی و کیفی اسانس گیاهان مرکبات و میوههای نیمه گرمسیری
8. مشاوره در مورد برداشت و حمل و نقل ميوه
9. مطالعه روشهای درجهبندی و بسته بندی محصول
10. مطالعه روشهای تولید محصولات فرآیند شده و محصولات جانبی
11. بررسی روشهای کنترل آفات و بیماریهای پس از برداشت
12. مطالعه مسایل بازاریابی داخلی و شناخت بازارهای صادراتی و رفتار مصرفکنندگان
13. مطالعه وضعیت صنایع تبدیلی و راهکارهای توسعه آن
14. همکاری در تدوین دستورالعملها و استانداردهای تولید و مصرف میوهها و محصولات جانبی و فرآوری شده
15. خدمات مشاورهاي در مورد تجهیزات و روشهای نگهداري ميوهها (سردخانه و انبار معمولي)